Nieuws

Nieuwe bulkwagens E.J. Bos

E.J. Bos Diervoeding uit Ederveen heeft onlangs twee nieuwe Volvo FM 410 trucks in gebruik genomen. Met deze aflevering komt het totale aantal bulkwagens van de diervoedingspecialist op dertien, uitsluitend Volvo-trucks. Er werd tevens een nieuwe, drieassige Welgro-bulkoplegger op de weg gezet. Volvo Trucks-dealer Harbers Trucks in Barneveld heeft alle trucks en opleggers van het bedrijf in onderhoud en tekende voor de levering.

Over op Volvo

Het Ederveense familiebedrijf heeft lange tijd een tweemerkenbeleid gevoerd, maar is met de vervanging van de laatste twee Volvo FM-trekkers helemaal over op Volvo Trucks, meldt Harbers Trucks. “Een combinatie van kwaliteit, prijs en de klik met de dealer”, legt directeur Aart Uittenbogaard uit. “Volvo-trucks hebben een relatief lange levensduur. Het sterke chassis kan ons werk goed aan, we rijden bijna altijd tegen de 50 ton en niet over de beste wegen. De Volvo FM is bovendien een zeer geschikte truck om de boer op te gaan: de wendbaarheid en overzicht vanuit de cabine maakt het gemakkelijker om te manoeuvreren op landwegen en boerenerven. Daarbij valt ook de I-Shift op, die schakelt zeer secuur.” De trekker-opleggercombinaties zijn om veiligheidsredenen voorzien van camera’s rondom.

Verstandhouding

E.J. Bos Diervoeding heeft al jaren een goede verstandhouding met Volvo Trucks-dealer Harbers Trucks in Barneveld. “Zij adviseren ons prima bij onze specifieke transportvragen en ontzorgen ons echt op transportgebied. Er is wederzijds vertrouwen, vandaar dat we er ook voor onze opleggers een reparatie- en onderhoudscontract hebben afgesloten.”

E.J. Bos

Met zo’n 250 ritten per week voorziet E.J. Bos Diervoeding varkens-, rundvee- en pluimveehouders in het midden van Nederland, van de kust tot de Duitse grens, van zelfgeproduceerde mengvoeders. Daarnaast levert de mengvoederspecialist in deze regio ook aan dierenspeciaalzaken voor hobbydieren, zoals geiten en paarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.