Nieuws

Directie Vitelia niet aangevuld

De Raad van Commissarissen van Coöperatie Vitelia heeft besloten dat de hoofddirectie van Coöperatie Vitelia zal blijven bestaan uit 2 personen. Na het vertrek van Jan Janssen heeft de Raad van Commissarissen nagedacht over de toekomstige invulling. Deze zal blijven bestaan uit de 2 reeds zittende directieleden.

Hierbij is de functieverdeling als volgt: Stefan Kuijpers is directeur en voorzitter van de hoofddirectie en Herman Rutten is financieel directeur en plaatsvervangend voorzitter. Beide heren maken sinds 2010 deel uit van de hoofddirectie, die afgelopen periode van 3 personen teruggebracht is naar 2 personen.

Kuijpers (48 jaar) is 24 jaar werkzaam bij Vitelia en haar voorgangers, voornamelijk als directeur van de mengvoederdivisie. Rutten (46 jaar) is reeds 21 jaar verbonden aan Vitelia, in aanvang als boekhouder en de laatste jaren als financieel directeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.