Nieuws

Per 1 oktober a.s. neemt Nutriprof de mineralentak over van Schippers Europe, voor het berekenen van voederrantsoenen in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Volgens beide bedrijven een goede stap voor een optimale advisering en verdere ontwikkeling van de Europese veehouderij. Schippers richt zich in de toekomst verder op de ontwikkeling van producten en concepten voor een optimale, preventieve, diergezondheid.

Een voorbeeld hiervan is het MS Optima Concept voor het optimaliseren van de transitieperiode “Dit concept ontzorgt de veehouder en zorgt ervoor dat koeien probleemloos door de transitieperiode komen”, aldus Wilco de Crom, European Division Manager Dairy Schippers. Overige concepten van MS Schippers zijn onder andere Total Water Care voor optimaal drinkwater en het Uiergezondheidsconcept.

Totaalpakket

Mark Schippers, algemeen directeur van Schippers: ”We bouwen onze sterke internationale positie als totaalleverancier voor de Europese veehouder verder uit door continu producten en concepten te ontwikkelen om de diergezondheid en werkzaamheden in de dagelijkse praktijk te optimaliseren.”

Boudewijn Morelissen, algemeen directeur van Nutriprof: “Ruim een jaar geleden heeft Nutriprof de activiteiten van Provimi Belgium, onderdeel van Cargill’s Animal Nutrition divisie, overgenomen. Sindsdien is er veel geïnvesteerd om het bedrijf toekomstklaar te maken voor de levering van een totaalpakket aan mineralen, likemmers, kalvermelken en specialiteiten. Deze overname is voor ons een belangrijke stap om ook de veehouder buiten België toegang te geven tot hoge kwaliteit producten, met een aangename service en aantrekkelijke prijzen”.

Soepele overgang

Om de overgang zo soepel mogelijk te verlopen heeft Nutriprof een speciaal bestelportal ontwikkeld; bestaande klanten krijgen een login en zien gelijk hun vertrouwde producten, die met 1 druk op de knop besteld kunnen worden. Boudewijn Morelissen vervolgt: “Een betrouwbare en eenvoudige levering is belangrijk; samen met de topkwaliteit van onze producten en aantrekkelijke prijzen hebben we een interessant aanbod voor de veehouder.”

Nutriprof is ontstaan na een afsplitsing van Provimi Belgium uit Cargill’s premix- en diervoedingbedrijf. Nutriprof staat voor Nutrition for professionals. Wij produceren en leveren een breed scala aan producten voor de veehouderij en mengvoerindustrie. Onze missie is eenvoudig; kwaliteit, gemak en aantrekkelijke prijzen. Wanneer de veehouder gelukkig is met de prestaties die wij leveren, hebben wij ons doel bereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lezersonderzoek

 

Voorziet De Molenaar voldoende in uw informatiebehoefte?

Zetten we de juiste mediakanalen in om u te bereiken?

Geef uw mening en maak kans op een dashcam.