Nieuws

Aftrap jubileumjaar Precia Molen

Precia Molen, leverancier van industriële weegapparatuur, is 2017 van start gegaan met een nieuwjaarsreceptie waar het glas geheven werd op het 150-jarige jubileum. Het jubileum wordt dit jaar gevierd.

“Sinds de oprichting in 1867 heeft Precia Molen een leidende positie op het gebied van industrieel wegen en wereldwijd een reputatie als het gaat om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de weegapparatuur en -systemen. Met het uitgebreide assortiment is voor iedere bedrijfssector een weegoplossing te creëren”, aldus het bedrijf.

Naast een team van adviseurs beschikt Precia Molen over een uitgebreide servicedienst voor installatie, (preventief) onderhoud, revisie en keuring van de weegapparatuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.