Nieuws

VLOG voer ook naar Nederland

Agrifirm start met ingang van 1 juni met het aanbieden van VLOG gecertificeerde voeders in Nederland. VLOG staat voor Verband Lebensmittel Ohne Gentechnik en is een Duitse vereniging, opgericht door voedselverwerkers, -producenten en retailers. Deze vereniging is verantwoordelijk voor de certificering en uitgifte van het VLOG label.

De vraag naar GMO-vrije voeders neemt binnen Europa steeds meer toe. Agrifirm levert in Duitsland al langere tijd een VLOG assortiment en beschikt over de kennis en ervaring om ook Nederlandse veehouders en zuivelaars VLOG-gecertificeerd voer te leveren.

Inspelen op behoefte

Steeds meer Nederlandse zuivelaars oriënteren zich op mogelijkheden met VLOG-gecertificeerde melk. Door VLOG-gecertificeerde melkproducten aan te bieden, kunnen zij hun marktpositie verstevigen. Agrifirm ondersteunt hen met advies en VLOG-voeders.

Ook melkveehouders die de overstap willen maken naar VLOG-gecertificeerd voer worden door Agrifirm geholpen en ondersteund. De kennis die Agrifirm heeft opgedaan biedt mogelijkheden om haar melkveehouders en klanten optimaal te ondersteunen.

Meerwaarde voor melkveehouder

Melk geproduceerd onder het VLOG certificaat biedt de veehouder een hogere melkprijs. Agrifirm helpt als voedingspartner niet alleen bij de realisatie van die meeropbrengst, maar ondersteunt melkveehouders ook met een beter voersaldo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.