Nieuws

Ingrediëntenleverancier Barentz International opent in het Vietnamese Ho Chi Minh-Stad een nieuw kantoor. De activiteiten van Barentz Vietnam zullen zich richten op voedings- en kwaliteitsverbetering binnen de Vietnamese voedingsindustrie.

“De Vietnamese consumenten hechten steeds meer waarde aan voedselkwaliteit”, zegt mevrouw Hang Nguyen, directeur van Barentz Vietnam. “Dankzij ons goede ingrediëntenportfolio en productiefaciliteiten in de regio kunnen wij onze klanten in de Vietnamese voedselindustrie producten van de hoogste kwaliteit aanbieden. Bovendien kunnen we ook kennis en ondersteuning verlenen bij het kiezen van de optimale ingrediëntencombinaties in alle stadia van het voedselproductieproces. Ons totale aanbod, van bron tot oplossing, zal het kwaliteitsniveau op de Vietnamese voedingsmarkt duidelijk verbeteren.”

Diervoeding

“Via ons ervaren team in Vietnam hebben we directe toegang tot de Vietnamese markt, die onze groei versnelt”, aldus Hidde van der Wal, CEO van Barentz International. “Wij kunnen de Vietnamese voedselindustrie een breed productportfolio van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten aanbieden. Door onze reeds bestaande activiteiten in Vietnam is Barentz inmiddels al marktleider op het gebied van voedingsstoffen voor zuivel- en zuigelingenproducten in Vietnam. Na de oprichting van een nieuwe juridische entiteit, zijn we nu ook van plan ons aanbod uit te breiden naar andere sectoren zoals farmaceutische producten, persoonlijke verzorging en diervoeding in de komende twee jaar.”

Wereldspeler

Barentz is actief in 60 landen over de hele wereld met 900 medewerkers. De juridische entiteit Barentz Vietnam, die werkzaam is in Ho Chi Minh-Stad, bestaat uit 4 teamleden, onder leiding van directeur mevrouw Hang Nguyen. Mevrouw Nguyen heeft ruime ervaring binnen de distributie van ingrediënten in Vietnam. Haar uitgebreide netwerk van lokale voedsel- en voedingsproducenten zal de uitbreiding van de onderneming ten goede komen, zo is de verwachting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.