Nieuws

VIDEO: Nieuwe op- en overslag voor Vitelia

1

Tebodin en Coöperatie Vitelia hebben een bedrijfsvideo gemaakt over de nieuwe op- en overslag faciliteit voor diervoeding die januari dit jaar officieel werd geopend. In nummer 4 van De Molenaar (10 maart 2017) besteedden we aandacht aan de nieuwe faciliteit. Nu is er dus online een video verschenen.

De nieuwe faciliteit heeft een opslagcapaciteit van 20.000 ton en is in staat om een schip met 350 ton per uur te lossen en binnen 6 minuten drie vrachtwagens tegelijkertijd te laden. De silo is volledig geautomatiseerd om de bedrijfskosten te verminderen. Bij het lossen van schepen of het laden van vrachtwagens hoeft geen operator aanwezig te zijn.

Tebodin

Vitelia Voeders is een bedrijf gespecialiseerd in de supply chain voor diervoederproducenten. Toen Vitelia de opslagcapaciteit van hun huidige op- en overslag wilde verhogen, vroegen ze Tebodin om de uitgangspunten van de nieuwe faciliteit te specificeren. Tebodin fungeerde als sparringspartner en begeleidde Vitelia door het vergunningentraject en met de projectdefinitie om tot het ontwerp te komen. Vervolgens heeft Tebodin het ontwerp voor Vitelia uitgevoerd en de tenderdocumenten opgesteld.

Aangezien alle grondstoffen per boot worden afgeleverd, zal ongeveer 4 miljoen aan vrachtwagen kilometers worden bespaard en een CO2-reductie gerealiseerd.

Lees ook: Vitelia opent op- en overslag in Wanssum

1 reactie op “VIDEO: Nieuwe op- en overslag voor Vitelia

  1. MichaelRup schreef:

    Откосы выравниваются, удаляются избытки, и убирается пыль abisgroup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *