Nieuws

GMP+ International lanceert EWS meld-app

GMP+ International heeft onlangs een EWS (Early Warning System) app gelanceerd. Met de app wordt het maken van meldingen vergemakkelijkt. De app attendeert ook betrokken bedrijven, door middel van waarschuwingen, op actuele gevaren en risico’s in de markt.

De app is een volgende stap om bedrijven optimaal te faciliteren om veilig diervoeder te produceren voor iedereen, wereldwijd.

Waarschuwingen

In een paar eenvoudige stappen kan de juiste informatie in één keer verstuurd worden naar zowel GMP+ International, als de betreffende certificatie instelling. Daarnaast zorgt de EWS-melder ervoor dat EWS waarschuwingen ook verstuurd worden naar gebruikers. Zo zijn gebruikers direct op de hoogte van actuele waarschuwingen.

De melding komt direct binnen bij de juiste afdeling van GMP+ International. Daarnaast kunnen gemakkelijk foto’s en documenten worden bijgevoegd.

Onderzoek

In 2016 heeft GMP+ International een onderzoek gedaan onder de EWS-melders van 2015 en 1e helft 2016. Hieruit bleek dat meer dan 65% van de melders de meerwaarde van EWS inziet. Ook bleek uit het onderzoek dat GMP+ wordt ervaren als vriendelijk en objectieve en informatieve informatie verstrekt.

Verbeterpunten

Er waren echter ook punten ter verbetering. EWS-melders gaven aan meer informatie van GMP+ International te willen ontvangen en dat melden makkelijker zou worden. Een eerste stap is in 2016 gezet door meer specifieke informatie te delen. Zo werd inzichtelijk  welke producten met welke contaminanten en in welke landen in 2016 betrokken waren bij een EWS-melding/case.

Download

De app is te downloaden voor zowel IOS als Android smartphones.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *