Nieuws
Alex Roelvink, ad interim CEO van Adifo (rechts) en Adam Sneep, gewezen CEO van Adifo (links), die Alex in de komende maanden met advies zal ondersteunen.

Het Belgische bedrijf Adifo is toegetreden tot Info Support International Group. Adifo telt 100 medewerkers en is actief in meer dan 60 landen.

Het bedrijf ontwikkelt strategische softwaretools voor het automatiseren en perfectioneren van de productontwikkeling, logistieke afhandeling en klantenservice voor producenten van voeding voor mens en dier.

Info Support International Group had een minderheidsbelang in het bedrijf vanaf 2009. De gedrevenheid van Adifo, omzetgroei, versterking van de marktpositie, uitbreiding naar Azië en de Verenigde Staten en aanzienlijke investeringen in het productportfolio voor de toekomst waren voor Info Support Groep doorslaggevend om 100 procent van de aandelen in Adifo te verwerven.

Groeiambities

Met de toetreding van Adifo onderstreept Info Support zijn groeiambities in het leveren van op cloud gebaseerde oplossingen in de agrifood-sector.

Ondersteuning

Peter Tsjoen, commercieel manager Adifo: “De Info Support Groep is een volledig onafhankelijke speler in de feed- en foodsector. Info Support ondersteunt onze strategische richting die gebaseerd is op onze visie om waarde toe te voegen aan de voedingsindustrie door gespecialiseerde sectorkennis. Het bedrijf biedt ons een ijzersterke backbone en een langetermijn-engagement waardoor we onze specialisatie in de feed- en foodsector en onze wil tot innoveren volop kunnen sturen vanuit een gedegen IT-gedreven organisatie.”

Ruime ervaring

Marco Braakman, managing director Info Support: “Adifo brengt een schat aan expertise en ervaring mee. Door onze kennis en ervaring onderling te delen kunnen we onze gezamenlijke ambities in deze sector waarmaken.”

Adifo zal verder gaan als een dochteronderneming van Info Support International Group.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *