Nieuws

Joint venture Alltech en DLG in Rusland

russia

Alltech en DLG Group (DLG) gaan een joint venture aan. Ze bundelen hun krachten om meer winstgevendheid en efficiëntie te kunnen bieden aan boeren en producenten in Rusland. “We zijn enthousiast over deze volgende stap met DLG,  een belangrijke speler in de agrarische industrie,” zei Pearse Lyons, oprichter en directeur van Alltech. “Deze joint venture zal DLG’s ervaring in premixproductie combineren met Alltechs beproefde voedingsoplossingen.”

Sterker

“Alltech streeft naar samenwerkingen op nieuwe markten gericht op groei”, vervolgt hij. “We hechten waarde aan strategische investeringen, organische groei, samenwerkingsovereenkomsten en belangrijke acquisities die zorgen voor een sterker bedrijf, om zo diervoedingsvoedingsoplossingen en ondersteuning aan klanten over de hele wereld te bieden.”

De joint venture volgt op een periode van nauwe samenwerking en onderhandelingen tussen Alltech en DLG, die beide bedrijfsactiviteiten in heel Europa hebben. De bedrijven zullen een aandeel van 50 procent krijgen in de joint venture-locatie in Orenburg, ten zuiden van het Uralgebergte.

Synergie

“We geloven dat deze joint venture met Alltech ervoor zorgt dat we onze aanwezigheid verbeteren en onze kracht op de Russische markt vergroten”, aldus Kristian Hundeboll, CEO van DLG. “De synergieën die door deze samenwerking met Alltech worden gecreëerd, zullen bij onze Russische klanten leiden tot oplossingen die hun winstgevendheid te maximaliseren, hun concurrentievoordeel vergroten en hun voerefficiëntie verbeteren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.