Nieuws

Nieuwe samenstelling managementteam Kanters

1

Het managementteam van Kanters heeft sinds 1 september een nieuwe samenstelling. Met deze nieuwe samenstelling wil Kanters een nog betere invulling geven aan haar positie om een toonaangevend bedrijf te zijn in het ontwikkelen van duurzame alternatieven voor antibiotica.

Na 3 jaar leiding te hebben gegeven aan Kanters zal Jan Notten per 1 oktober aanstaande van zijn pensioen gaan genieten. Rogier van Sambeek zal de rol van Managing Director van Jan Notten overnemen. Van Sambeek is sinds 2002 werkzaam bij Kanters en is vanaf 2011 lid van het managementteam met de verantwoordelijkheden Marketing, R&D en Operations.

Nieuwe positie

Om de ambitieuze groei van het bedrijf te bewerkstelligen is een nieuwe positie van Marketing & Sales Directeur opgenomen in het managementteam. In deze positie is per 1 september Rick van Oort benoemd. Van Oort is afkomstig van Ceva Animal Health waar hij in diverse managementfuncties in Frankrijk, de Verenigde Staten en recentelijk als Business Unit Manager Poultry Products in de Benelux ervaring heeft opgedaan.

Tenslotte wordt het Kanters Management Team gecompleteerd met Marjo Heesterbeek. Zij is reeds lid van het managementteam als Manager Finance. Naast de financiële zaken zal zij tevens de Human Resource voor haar rekening nemen.

Productontwikkeling

Het vernieuwde managementteam zal een belangrijke bijdrage leveren aan het ontwikkelen van duurzame innovatieve producten ter verbetering van de diergezondheid en het dierenwelzijn.

1 reactie op “Nieuwe samenstelling managementteam Kanters

  1. Jac de Bruijn schreef:

    Wij wensen het nieuwe managementteam van Kanters : Mevr. Marjo Heesterbeek, Dhr. Rogier van Sambeek en Dhr. Rick van Oort heel veel succes toe namens AuteQ b.v.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.