Nieuws

Nijhof-Wassink breidt transportnetwerk verder uit

Gerrol Emaus (l) van Emaus Mesthandel en Transport en Martin Schoemaker (r), General Manager Feed Logisitics Nijhof-Wassink.

Om haar transportnetwerk van diervoederproducten verder te versterken is Nijhof-Wassink een samenwerking met Emaus Mesthandel en Transport B.V. aangegaan. Met de derde nieuwe samenwerking in een korte periode worden de ambities van Nijhof-Wassink verder vormgegeven.

Door haar transportcapaciteit nog verder vergroten en 24/7 flexibiliteit en snelle en betrouwbare leveringen te blijven garanderen worden er ook in de nabije toekomst nieuwe samenwerkingen met vervoerders en klanten verwacht.

Emaus Mesthandel

Martin Schoemaker,  General Manager Feed Logistics Nijhof-Wassink: “Emaus Mesthandel en Transport uit Haaksbergen is een bekende  transportonderneming in de agrarische markt. Met haar transport- en mesthandelactiviteiten in Noord en Oost-Nederland is ze een sterke regionale vervoerder die dicht bij haar klanten staat. Dit past zeer goed bij onze werkwijze en hoe we met onze klanten omgaan.”

Vloot

Emaus breidt binnen afzienbare tijd haar vloot voor diervoedertransport met minimaal 5 combinaties uit. Deze nieuwe combinaties gaan onder de vlag en regie van de divisie Feed Logistics van Nijhof-Wassink rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.