Nieuws

Gudo klein Gebbink nieuwe directeur Nuscience

EMEA

De Koninklijke Agrifirm Group heeft Gudo klein Gebbink aangesteld als directeur bij Nuscience voor de EMEA-regio’s (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Hij zal vanuit Dongen (België) werkzaam zijn. Klein Gebbink heeft zowel commerciële ervaring als ervaring met de premixen- en additievenmarkt, wereldwijd. Klein Gebbink stapt over van Cargill/Provimi, waar hij 18 jaar heeft gewerkt. Hij is afgestudeerd aan Wageningen Universiteit (Dierhouderij).

Better together

“Ik ben erg blij om Gudo te verwelkomen. Hij is erg enthousiast over het ondernemerschap en het bedrijf. Ik ben er zeker van dat hij ons team met zijn commerciële ervaring zal versteken”, aldus Johan De Schepper, divisiedirecteur Nutritional Solutions International.

Gudo klein Gebbink: “Ik kijk ernaar om in het Nuscience-team en met onze partners te werken aan het leveren van meetbare, relevante en duurzame oplossingen voor onze klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De kennis, diensten en producten die we in samenwerking met onze professionele klantenkring in de regio kunnen brengen, weerspiegelen de nieuwe strategie van Agrifirm: ‘Better together’.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *