Nieuws

Factsheet Varkenshouderij geactualiseerd

Zitten er antibiotica en groeihormonen in ons vlees? Hoeveel varkens zijn er in Nederland? Hoe lang zitten varkens in een vrachtwagen? Hoeveel ammoniak produceert de varkenshouderij nou eigenlijk? De POV heeft een uitgebreide Factsheet Varkenshouderij gemaakt, die deze maand geheel is geactualiseerd en alle jongst bekende feiten en cijfers bevat over de Nederlandse varkenshouderij. De factsheet bevat feiten en cijfers over aantallen varkens, aantallen bedrijven, ammoniak, fijnstof, dierenwelzijn, antibioticagebruik, diergezondheid, varkenstransport, import, export, inkomen van varkenshouders, consumptie, duurzame stallen, etc.

De factsheet is vrij te gebruiken.

 

Factsheet varkenshouderij

Bijlage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.