Nieuws

Bezwaren geuroverlast Coppens ongegrond verklaard

1

Coppens Diervoeding hoeft geen aanvullende maatregelen tegen stankoverlast te nemen. De Raad van State heeft een bezwaar dat een omwonende maakte tegen de omgevingsvergunning die de provincie Noord-Brabant aan het bedrijf heeft verleend ongegrond verklaard. Het rechtscollege stelt in de uitspraak van 22 november vast dat het bedrijf voldoende maatregelen genomen heeft om de geuremissie te beperken. Het bedrijf verlengde de schoorsteen naar een hoogte van 65 meter en paste het productieproces aan. Coppens blijft met de geuremissie ruim beneden de landelijke en provinciale normen. Onderzoek van een onafhankelijk milieuonderzoeksbureau heeft dat uitgewezen.

Lees de volledige uitspraak van de Raad van State.

1 reactie op “Bezwaren geuroverlast Coppens ongegrond verklaard

  1. Ben Kloosterman schreef:

    Gefeliciteerd.
    Terecht!
    Ben Kloosterman – Oud-redacteur ‘de Molenaar’, Dalfsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.