Nieuws

Nutriad eigenaar Feed Flavour International

Additievenproducent Nutriad kondigt aan dat het het aandeel van 45% in zijn lokale partner in Feed Flavour International (FFI) heeft verworven. Na afronding van zal Nutriad 100% eigenaar zijn van het Chinese bedrijf, dat een additieven produceert die de smakelijkheid bevorderen. De overname past in de strategie van Nutriad om versneld te groeien op de Chinese voedermarkt en het marktaandeel voor alle diersoorten (pluimvee, varkens, herkauwers en aquacultuur) te vergroten.

Voorwaarden voor de deal zijn niet bekendgemaakt.

Portfolio’s integreren

FFIl is een lokale producent die onlangs is verhuisd naar Nantong, waar een nieuwe moderne fabriek is geplaatst. “De capaciteit van de supply chain, de kwaliteit van de back office, verkoop en de technische ondersteuning vormen een aanvulling op de bestaande Nutriad-activiteiten in China”, aldus Erik Visser, CEO van Nutriad. “We willen onze portfolio’s op het gebied van mycotoxinemanagement, spijsvertering en bewaring integreren met het smaakbevorderaarsportfolio van FFI, waardoor een bedrijf ontstaat dat in staat is de voedingstechnische en veterinaire uitdagingen van Chinese producenten aan te pakken.”

Nutriad levert producten en diensten aan meer dan 80 landen via een netwerk van verkoopkantoren en distributeurs. De productie vindt plaats op 3 continenten op 5 productievestigingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.