Nieuws

Palital is gekozen als winner van het Oranje Handelsmissiefonds 2017. Elk jaar kiezen de partners van het fonds (ING, KLM, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken) tien winnaars die een jaar ondersteuning krijgen van deze organisaties om hun vleugels uit te slaan in verschillende werelddelen.

 

Palital is verkozen als een van de winnaars uit meer dan 500 bedrijven. De reden hiervoor is dat Palital duurzame additieven voor de diervoederindustrie produceert: Palital maakt onder meer butyraatconcepten voor diervoer en slow release ureum voor rundvee. De ambitie is een bijdrage te leveren aan het verminderen van het gebruik van antibiotica in de veehouderij, wereldwijd.

Oranje Handelsmissiefonds

Ieder jaar winnen tien bedrijven een jaar lang begeleiding en support van de vijf partners van het Oranje Handelsmissiefonds om op die manier Nederland als exportland op de kaart te zetten en ondernemers te helpen met hun exportambitie.

Export naar Brazilië

“Wij bij Palital zijn heel blij en trots dat we deze mooie prijs hebben mogen winnen en we zien het dan ook als een aanmoediging om nog harder door te gaan dan we al deden”, vertelt Henry van den Bighelaar, Managing Director van Palital.

“Intussen exporteren we al naar zo’n dertig landen op vijf continenten, maar helaas hoort Brazilië daar nog niet bij. Samen met het Oranje Handelsmissiefonds hopen we daar in het komende jaar verandering in te brengen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.