Nieuws

EuroTier 2018 open voor registratie

Standhouders kunnen zich nu online registreren voor EuroTier 2018 in Hannover, Duitsland van 13 – 16 november 2018. De sluitdatum voor registratie is 1 februari 2018. In 2016 bezochten een recordaantal bezoekers de beurs: 163.000, waarvan 40.000 bezoekers van buiten Duitsland en veel van buiten Europa. 2600 standhouders uit 58 landen presenteerden hun laatste ontwikkelingen.

Industrie 4.0

Digitalisering in de veehouderij (Industrie 4.0) wordt steeds belangrijker en zal de focus krijgen tijdens EuroTier 2018. Op dit gebied zullen meerdere noviteiten worden gepresenteerd. “Het belang van digitalisering groeit. Bezoekers aan de EuroTier 2018 zullen goed bekijken hoe voor hun bedrijf relevante technologie zich ontwikkelt”, aldus EuroTier-projectmanager Karl Schlösser.

Uitgebreid technisch programma

EuroTier 2018 zal een uitgebreid technisch programma presenteren. Samen met de industrie, het onderwijs, consultancy,  verenigingen en organisaties, biedt organisator DLG een uitgebreid technisch programma: onder meer internationale conferenties over trends en ontwikkelingen in de industrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.