Nieuws

Adisseo kondigt overname Nutriad aan

Bluestar Adisseo Company (Adisseo) heeft de overname van Nutriad aangekondigd. Deze transactie maakt deel uit van Adisseo’s strategie om een ​​van de marktleiders te worden van speciale additieven in diervoeding.

Nutriad genereert een bruto omzet van ongeveer 100 miljoen dollar per jaar en heeft haar hoofdvestiging in het Belgische Dendermonde. Deze multinationale onderneming exploiteert 4 laboratoria en 5 fabrieken in België, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, China en de Verenigde Staten.

Nutriad

Nutriad, een fabrikant van toevoegingsmiddelen voor diervoeders die al meer dan 50 jaar bestaat, heeft volgens Adisseo een solide assortiment in smakelijkheid, mycotoxinemanagement en spijsverteringsprestaties. Naast pluimvee en varkens is het bedrijf ook aanwezig in aquacultuur, melkvee en vee.

Adisseo is ervan overtuigd dat een combinatie tussen Nutriad en Adisseo een aantrekkelijke mogelijkheid biedt voor beide bedrijven om een ​​sterke wereldwijde franchise te bouwen, gebruikmakend van complementaire sterke punten.

Stap voorwaarts

“Vandaag zetten we opnieuw een grote stap voorwaarts in het leveren van onze strategie. De overname van Nutriad ondersteunt onze ambitie om de groei van onze activiteit Specialiteiten te versnellen om zodoende aan de behoeften van onze klanten te voldoen”, zegt Adisseo-directeur Jean-Marc Dublanc in een reactie op de overname.

Zelfde ambitie

Nutriad-directeur Erik Visser voegt daaraan toe: “We zijn verheugd om deel uit te maken van Adisseo omdat beide bedrijven worden gedreven door dezelfde ambitie, namelijk de meest innovatieve en praktische voeroplossingen aan onze klanten leveren. Door onze sterke punten te combineren met die van Adisseo, kunnen we samen het succes voor onze klanten versnellen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.