Nieuws

Record voeromzet AR in 2017

Record voeromzet AR 2017

AgruniekRijnvallei (AR) heeft in 2017 een recordhoeveelheid voer afgezet. In totaal bedraagt de voeromzet ruim 630.000 ton. Alle sectoren hebben bijgedragen aan deze autonome groei van AR. Procentueel gezien is AR het hardst gegroeid in de biologische sector.

Afgelopen jaar heeft AR flink geïnvesteerd in de fabrieken. Zo zijn er nieuwe zeven geïnstalleerd om de structuur te verbeteren van het legvoer, is de fabriek in Winterswijk gecertificeerd voor de productie van non-gmo rundveevoer en is de vloeistofopslag uitgebreid.

Betere voedingswaarde

Al deze investeringen zijn gedaan om de eigenschappen van het voer te verbeteren zodat de voedingswaarde beter benut wordt door de dieren. Ook anticipeert AR hiermee op de vraag van de markt.

Voermeesters

In 2017 heeft AR de activiteiten van Subli en Masters samengevoegd in Voermeesters. De merken Subli en Masters blijven bestaan maar daarnaast heeft AR tien nieuwe voeders onder het merk Voermeesters geïntroduceerd. In deze voeders is de Zuiver Voer-filosofie toegepast. Alle inspanningen hebben geleid tot een mooie omzetstijging in paardenvoer.

Zuiver Voer

AR produceert alle voeders volgens de Zuiver Voer-filosofie. Onder de noemer van Zuiver Voer worden bewuste keuzes gemaakt voor bepaalde grondstoffen en productietechnieken. Zuiver Voer is voer met zuivere grondstoffen die ieder op hun eigen manier bewerkt worden en een gegarandeerde voedingswaarde hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.