Nieuws

EW Nutrition lanceert website antibioticareductie

EW Nutrition heeft een nieuwe website gelanceerd. Op www.antibiotic-reduction.net nodigt de additievenleverancier bezoekers uit om meer te weten te komen over antibioticareductie in de context van dierwelzijn en -prestaties. Het plan is om de website continu aan te vullen met achtergrondartikelen, recente onderzoeksresultaten en nieuws.De website wil informatie op een gestructureerde en eenvoudige manier aanreiken.

“We willen meer aanbieden dan alleen productinformatie”, legt Heimrich Kleine Klausing uit. “We moeten het volume aan antibioticabehandelingen terugdringen. Elke keer dat antibiotica worden ingezet, verhoogt het risico op resistentie-ontwikkeling.”

Gezonde darm

Volgens EW Nutrition kan een boer veel doen om het gebruik terug te dringen. “Hygiene, management en natuurlijk ook nutritie”, stelt Daniel Tepe, verantwoordelijk managing director business development en R&D. “De laatste jaren hebben we een hoop tijd en kennis geinvesteerd om oplossingen aan te dragen die de darmgezondheid verbeteren. Een gezonde darm en een optimale vertering zijn de sleutel tot dierwelzijn en natuurlijk ook tot goede prestaties”, concludeert hij.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.