Nieuws
Nijhof-Wassink en DBT Bulkvervoer
vlnr Chris Delcroix (DBT), Herco Eshuis (Nijhof-Wassink), Herman Delcroix (DTB) en Martin Schoemaker (Nijhof-Wassink)

DBT Bulkvervoer uit Nieuwmoer (België) en de divisie Feed Logistics van Nijhof-Wassink zijn een intensieve samenwerking gestart voor het transport van veevoeders.

“Onze divisie Feed Logistics wil verder uitbreiden in de Benelux-landen zonder dat het ten koste gaat van onze klantgerichtheid. Door deze strategische samenwerking met DBT Bulkvervoer breiden wij het aantal standplaatsen, beschikbare vloot en kennis van de lokale markt verder uit. Samen met onze strategische partners kunnen we hierdoor nog sneller en flexibeler leveren”,  aldus Martin Schoemaker, General Manager Feed Logistics Nijhof-Wassink.

DBT

DBT Bulkvervoer verzorgt transporten voor de agrarische sector in België, Luxemburg en Frankrijk. Nijhof-Wassink beschikt over een groot transportnetwerk voor mengvoeders en grondstoffen in Nederland, België, Duitsland, Hongarije, Polen en de grensgebieden daaromheen.

Samenwerking

“Nijhof-Wassink past zeer goed bij onze werkwijze en visie hoe wij met klanten willen omgaan. Beide bedrijven willen aan hun klanten de beste service leveren”, aldus Herman Delcroix, directeur van DBT Bulkvervoer”

1 reactie op “Samenwerking Nijhof-Wassink en DBT Bulkvervoer in België

  1. Luc Lambrecht schreef:

    Proficiat met jullie samenwerking! vanwege Lambrecht Trailers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.