Nieuws

In voorjaar derde keer onderzoek Voermonitor

Logo voermonitor

Dit voorjaar wordt voor de derde keer het online onderzoek Voermonitor onder veehouders uitgevoerd. Veehouders beoordelen in de Voermonitor 2018 hun eigen voerleverancier op onderdelen als de kwaliteit en het aanbod van voeders, bedrijfsbegeleiding en voerprijzen.

Hoe beoordelen veehouders hun voerleverancier? In welke mate voldoen voerleveranciers aan verwachtingen? Welke verbeteringen ziet men graag? Waar zijn de veehouders tevreden en minder tevreden over? Hoe scoort de eigen voerleverancier in vergelijking met de gemiddelde voerleverancier? En zijn de veehouders meer of minder tevreden over de eigen voerleverancier ten opzichte van twee of vier jaar geleden?

Rapportage

Voerleveranciers ontvangen een rapportage met de beoordeling door hun klanten in vergelijking met de gemiddelde scores van de niet-klanten. Dit levert interessante en waardevolle informatie op voor voerleveranciers. Springt het bedrijf eruit op bepaalde onderdelen? Of zien de veehouders geen verschil tussen een bepaalde voerleverancier en de gemiddelde voerleverancier?

Beoordeling

Na het succes van 2014 en 2016 laat Voermonitor 2018 ook zien of de veehouders hun voerleverancier beter of slechter beoordelen in vergelijking twee of vier jaar geleden. Met andere woorden: op welke aspecten is het bedrijf vooruit gegaan en op welke aspecten niet, of heeft er zelfs een achteruitgang plaatsgevonden?

De Voermonitor stelt voerleveranciers in staat zich te verbeteren waar nodig. Het is daarom belangrijk dat zoveel mogelijk veehouders deelnemen aan dit uniek en onafhankelijk onderzoek.

Ondersteuning

Het onderzoek wordt ook in 2018 weer ondersteund door kleine, middelgrote en grote, particuliere en coöperatieve voerleveranciers.

Eind februari/begin maart 2018 ontvangen een paar duizend veehouders een e-mail met een link naar de online vragenlijst. Onder de deelnemers worden een paar mooie prijzen verloot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lezersonderzoek

 

Voorziet De Molenaar voldoende in uw informatiebehoefte?

Zetten we de juiste mediakanalen in om u te bereiken?

Geef uw mening en maak kans op een dashcam.