Nieuws

Marktaandeel De Samenwerking gegroeid

De Samenwerking uit Haastrecht heeft haar marktaandeel flink weten uit te breiden in 2017. Deze stijging is geheel te danken aan groei van het aantal klanten/ leden. De omzetstijgingen zijn als volgt:

Rundveevoeders + 7,7 %
Varkensvoeders + 10,6 %
Meststoffen + 15,6 %
Boerenartikelen + 14,5 %
Winkelartikelen + 7,0 %

Meer klanten

Ook de omzet in biologische voeders is flink gestegen. “Steeds meer veehouders weten ons te vinden vanwege de transparantie, snelle service, maatwerk en professionele begeleiding. De Samenwerking is actief deelnemer van Voederwaarde.nl, waardoor de veehouder volledige openheid over de grondstof samenstelling en garanties krijgt op de voederwaarde. We spelen in op de nieuwste ontwikkelingen, of het nu biologisch of non gmo is, en zijn SKAL- en VLOG-gecertificeerd. Er is flink geïnvesteerd in de fabriek, waardoor efficiency, maatwerk en klantspecifiek voer nog verder geoptimaliseerd zijn”, meldt Willy Hanssen, algemeen directeur van De Samenwerking.

Slim samenwerken

“Datzelfde geldt voor ons team van bedrijfsadviseurs dat veelvuldig wordt ingeschakeld door de professionele melkvee- en varkenshouder. Onze naam zegt het al. Wij geloven in slim samenwerken. We zijn een van de initiatiefnemers van de Coöperatieve Inkoop Service (CIS) waarbij 4 regionale coöperaties gezamenlijk grondstoffen inkopen. Maar ook zijn we actief deelnemer van Crop Solutions, waarbij we met een aantal coöperaties samen optrekken op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen, zaaizaden en meststoffen. Samen staan we sterk. Dit koppelen we aan een sterke regionale binding, service dichtbij en korte lijnen. Ken je klanten persoonlijk en sta ze terzijde met raad en daad. Dit leidt tot zichtbaar resultaat op het boerenerf. Samen met onze leden zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.