Nieuws

Biomin breidt uit naar Benelux

1
Diervoederbedrijf Biomin uit Oostenrijk heeft bekendgemaakt een eigen kantoor te openen in de Benelux, om zo afnemers in deze regio optimaal van dienst te kunnen zijn. “Een belangrijk onderdeel van onze missie is om de best mogelijke service te bieden aan onze klanten”, vertelt Hannes Binder, managing director van Biomin. “Naast het leveren van wetenschappelijk geavanceerde producten, zijn wij van mening dat ook fysieke aanwezigheid in de directe omgeving van de klant eraan bijdraagt een uitstekende service te kunnen bieden.”

Service en groei

“Ons besluit om de markt binnen de Benelux te versterken met een vestiging in Nederland laat zien dat we het serviceaspect van groot belang achten, maar ook dat Biomin groeipotentie ziet, mede door het feit dat er in deze regio diverse grootschalige internationale feed- en veebedrijven actief zijn die pioniers zijn op het gebied van nieuwe technologieën”, aldus Binder.

Globaal netwerk lokaal inzetten

Onderdeel van de uitbreidingsstrategie is de recente oprichting van de Biomin-vestiging in Uden, die de centrale basis vormt voor klantenservice en bezoeken in het Benelux-gebied.
Hans Couwenberg, die in 2017 toetrad als managing director Benelux, zal de Biomin-activiteiten leiden voor het gebied België – Nederland – Luxemburg. Van Lankveld: “Ik ben ervan overtuigd dat Hans en zijn team de sterke punten van Biomin – een solide R&D-programma, innovatieve producten, uitwisseling van technische kennis en een topservice – uitstekend kan overbrengen aan veevoeder- en veeteeltbedrijven in de Benelux.”

Lees meer in De Molenaar nummer 3, die verschijnt op vrijdag 16 februari 2018.

1 reactie op “Biomin breidt uit naar Benelux

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.