Nieuws

Eerste palmolie RSPO-Next gecertificeerd

Trots

Manuel Julian Dávila, CEO van Daabon: “We zijn trots op deze prestatie. Het is een krachtige boodschap die bevestigt dat bedrijven geloven in de sociale en economische vernieuwing in Colombia, omdat ze onze inspanningen om samen met gemeenschappen te groeien actief ondersteunen.”

Positief voorbeeld

Datuk Darrel Webber, CEO van RSPO: “Dit is een geweldige prestatie voor de Daabon Group en we feliciteren hen met hun leidinggevende rol in de overgang naar een duurzamere palmolie-industrie. Het geeft een positief voorbeeld: transformatie kan niet geïsoleerd plaatsvinden, maar met gezamenlijke inspanningen kunnen we de markt te transformeren om van duurzame palmolie de norm te maken. ”

Audit

In januari 2017 ondergingen de vier palmolieplantages van Daabon in Noord-Colombia een zes dagen durende teamaudit, waaronder certificering en naleving van de RSPO Next-vereisten van de 122 kleine boerenbedrijven die aan de palmolieproducent leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.