Nieuws

Arjan van Dijk nieuwe programmamanager Nevedi

Arjan van Dijk Nevedi

Het team van de Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie (Nevedi) wordt met ingang van 1 maart 2018 versterkt met Arjan van Dijk (41) als Programmamanager Diervoeder en Sectoren.

Arjan studeerde Dierwetenschappen aan de Wageningen Universiteit en is bekend met belangenbehartiging. Hij heeft zich in meerdere functies bezig gehouden met diverse dossiers bij de Productschappen Vee, Vlees en Eieren. Onder andere als lobbyist in Brussel.

Pluimveesector

De afgelopen periode heeft Van Dijk als senior beleidsmedewerker gewerkt bij de Vereniging van de Nederlandse Pluimveeverwerkende Industrie (Nepluvi). Ook daar hield hij zich met maatschappelijke thema’s bezig en zette hij onder andere een promotiecampagne op voor de pluimveevleessector.

Verschillende dossiers

Bij Nevedi wordt Van Dijk verantwoordelijk voor verschillende dossiers en projecten die van belang zijn voor de Nederlandse en Europese diervoedersector. Hij zal zich daarbij concentreren op wet- en regelgeving, kwaliteit en veiligheid met als doel om diervoederproductie volledig aan te laten sluiten bij de eisen en marktwensen van productieketens voor de zuivel-, eieren- en vleessector. De onderlinge afstemming en samenwerking in de dierlijke productieketens vormen daarbij uitgangspunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.