Nieuws

Onlangs heeft GMP+ International opgemerkt dat er een toename is van het aantal GMP+ gecertificeerde producten dat via webwinkels wordt verkocht. De instantie wijst erop dat het feit dat webwinkels GMP+ producten verkopen, niet betekent dat ze zelf ook GMP+ gecertificeerd zijn.

Vanwege de ketenaanpak van het GMP+ certificatieschema, moet iedere schakel (‘locatie’) van de diervoederketen gecertificeerd zijn. Een webshop geldt ook als locatie, zelfs als deze alleen digitaal handelen in GMP+ gecertificeerde producten en niet fysiek.

Iets kopen van een bedrijf dat niet gecertificeerd is, breekt de diervoederveiligheidsketen, aldus GMP+.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.