Nieuws

Tebodin wordt Bilfinger Tebodin

Tebodin Bilfinger

Advies- en ingenieursbureau Tebodin gaat met ingang vanaf heden (13 februari 2018) verder onder de naam Bilfinger Tebodin. Met deze naamswijziging wordt benadrukt dat Tebodin een integraal onderdeel vormt van industrieel dienstverlener Bilfinger SE.

Bilfinger kocht Tebodin in 2012 om zijn engineeringsactiviteiten te versterken. Dankzij de gevestigde reputatie van de wereldwijde onafhankelijke adviseurs en ingenieurs, speelt Bilfinger Tebodin een cruciale rol binnen de strategie van Bilfinger. Sterk gericht op de verdere ontwikkeling van haar wereldwijde activiteiten kan Bilfinger Tebodin, als onderdeel van Bilfinger Group, klanten een grotere diversiteit aan diensten leveren.

Wereldwijd merk

Niels van Rhenen, CEO van Bilfinger Tebodin: “Onze nauwe samenwerking binnen het sterke Bilfinger netwerk biedt de mogelijkheid om nog meer proactief op de wensen van onze klanten in te spelen. Wij hebben de ambitie om uit te groeien tot een nog sterker wereldwijd merk binnen de advies- en ingenieurssector, inclusief project- en bouwmanagement.”

Dienstverlening

Bilfinger Tebodin biedt een breed scala aan onafhankelijke diensten, die alle stadia van een project omvatten: van begin tot oplevering, binnen zes industriële hoofdmarkten. Niels van Rhenen: “Het talent en de kennis binnen onze internationale organisatie helpen ons te onderscheiden van concurrenten, door de extra diensten die we, als onderdeel van de Bilfinger Group, kunnen aanbieden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.