Nieuws

Adisseo neemt Nutriad over

1

Adisseo heeft de overname van additievenproducent Nutriad afgerond. De overname maakt deel uit van Adisseo’s strategie om een ​​van de wereldwijde leiders te worden voor speciale additieven in diervoeding.

“We zijn verheugd dat we de overname van Nutriad snel hebben afgerond en we zijn blij om Nutriad-talenten in het Adisseo-team te verwelkomen. Samen zullen we een efficiënte organisatie opzetten om het concurrentievermogen en de algehele efficiëntie van ons wereldwijde productportfolio te versterken”, zegt Jean-Marc Dublanc, directeur van Adisseo.

Positieve reacties

Erik Visser, directeur Nutriad: “De aankondiging van de overname van Nutriad door Adisseo is positief ontvangen door onze klanten, leveranciers, distributiepartners en medewerkers over de hele wereld. Nu we de afronding van de transactie hebben bevestigd, zullen de teams van Adisseo en Nutriad samen met volledige energie en passie werken aan de integratie, toegewijd om meer oplossingen van toegevoegde waarde op de markt te brengen.”

1 reactie op “Adisseo neemt Nutriad over

  1. Wil Visser schreef:

    succes met de overname

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.