Nieuws

Henri Peijnenburg directeur Daavision

Additievenproducent Daavision uit Oss heeft Henri Peijnenburg benoemd tot nieuwe algemeen directeur. Per 1 april 2018 volgt hij Ejal Heijman op.

“Na een uitvoerig selectieproces zijn we verheugd dat we Henri Peijnenburg hebben kunnen benoemen tot algemeen directeur. Hij neemt het stokje over in een bijzondere groeifase van Daavision en haar Poolse zusterbedrijf Provit”, aldus vertrekkend algemeen directeur Ejal Heijman. “Door zijn jarenlange ervaring in de additievenindustrie is Peijnenburg in staat om verdere internationale groei te bewerkstelligen. Onder zijn leiding zal er meer synergie worden behaald tussen Daavision en Provit.”

Ervaring

Voor zijn komst naar Daavision was Henri Peijnenburg algemeen directeur bij Perstorp Waspik BV, een welbekende speler in de additievenindustrie. Peijnenburg behaalde zijn Msc in Animal Nutrition aan de Wageningen Universiteit.

Groei doorzetten

“Door middel van innovatie hebben Daavision en Provit sterke internationale marktposities verworven. Ik ben ervan overtuigd dat we met de kundige teams, in zowel Nederland als Polen, de groei verder kunnen doorzetten”, aldus Peijnenburg.

Vertrekkend directeur Ejal Heijman werkt de komende maand samen met Peijnenburg aan een soepele overgang. Heijman blijft waarnemend algemeen directeur tot Peijnenburg op 1 april 2018 zijn nieuwe functie overneemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.