Nieuws

AgruniekRijnvallei wint Innovatie Award

1

Voor hun concept Zuiver Voer heeft AgruniekRijnvallei tijdens LIV Venray 2018 de Innovatie Award gewonnen.

Onder de noemer van Zuiver Voer worden door de corporatie bewuste keuzes gemaakt voor bepaalde grondstoffen en productietechnieken. Zuiver Voer is voer met zuivere grondstoffen die ieder op hun eigen manier bewerkt worden en een gegarandeerde voedingswaarde hebben.

Theo Mijnen van AgruniekRijnvallei nam de prijs in ontvangst: “Ik ben heel blij voor iedereen uit het bedrijf die hieraan heeft bijgedragen, van de directie tot de chauffeurs die dit voer wegbrengen naar onze klanten.”

LIV Venray

De uitreiking van de Innovatie Award vond plaats op de openingsdag van LIV Venray 2018, welke op dinsdag 6 maart van start ging. Vandaag 7 maart en morgen 8 maart is de beurs geopend van 14.00 tot 22.00 uur.

“We hebben gisteren een fantastische openingsdag van LIV Venray beleefd”, zeggen organisatoren Natascha Halbertsma en Judith Pelgrim. “Alles viel op zijn plek. De exposanten hebben alles uit de kast getrokken om zich zo goed mogelijk te presenteren aan de bezoekers in Venray.”

Contactmoment

Halbertsma en Pelgrim: “We organiseren LIV al meerdere jaren in onze vestiging in Venray, om de sector uit Zuid-, Oost- en Midden-Nederland een jaarlijks contactmoment aan te bieden. Door de gunstige ligging van Venray komen er ook bezoekers uit Duitsland en België op de vakbeurs af.”

1 reactie op “AgruniekRijnvallei wint Innovatie Award

  1. Jac de Bruijn AuteQ bv schreef:

    AgruniekRijnvallei namens AuteQ bv van harte gefeliciteerd met het Innovatie Award!
    Dit is een groot compliment voor de hele organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.