Nieuws

Steeds meer steun voor Team Agro NL

Team Agro NL

Team Agro NL, een initiatief waarin boeren hun krachten bundelen voor een sterke sectorpromotie, krijgt vanuit de sector steeds meer financieel draagvlak. De initiatiefnemers zijn tevreden tot nu toe, maar stelt nog meer geld nodig te hebben.

“Als iedere boer 50 euro per jaar stort, hebben we een jaarlijkse campagnekas van 2,5 miljoen euro en kunnen we als gehele land- en tuinbouwsector serieus werk maken van bijvoorbeeld promotiecampagnes, voorlichting, het bundelen van bestaande lespakketten of nieuwe lespakketten laten maken, gezamenlijke open dagen, enzovoorts. Voor nog geen 1 euro per week profiteert iedereen daar van mee. En als ook de bedrijven in de periferie van de agrarische sector een bijdrage leveren, kunnen we nóg meer bereiken”, aldus de initiatiefnemers in een persverklaring.

Tussenstand

Inmiddels is bijna 20.000 euro gestort op de rekening van Team Agro NL. Afgelopen weken zegde diervoederfabrikant Coppens in Helmond nog 1.000 euro toe aan Team Agro NL.

Tour

Om draagvlak voor de plannen te creëren houdt Team Agro NL bijeenkomsten in het hele land. Tijdens deze avonden wordt de noodzaak en de missie van Team Agro NL toegelicht en wordt aan boeren, tuinders en bedrijfsleven gevraagd het initiatief (financieel) te steunen.

Team Agro NL vervolgt volgende week zijn tour door Nederland. Komende weken zijn er nog avonden in Limburg, Noord-Holland, Friesland, Drenthe, Zeeland en Zuid-Holland.

Gerelateerd: Boeren bundelen krachten voor krachtige sectorpromotie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.