Nieuws

Agrifirm introduceert Loyaliteitsregeling

Leden van Agrifirm kunnen dit jaar voor het eerst hun uitkering inleggen in de nieuw geïntroduceerde Agrifirm Loyaliteitsregeling. De coöperatie beloont met deze innovatieve regeling trouwe leden met een hoge opslag van 6 procent boven de 3 maands Euribor. Ze kunnen er ook voor kiezen dit direct uit te laten keren.

“Agrifirm geeft trouwe leden met de nieuwe regeling extra waardering’’, stelt CFO Jaap Vessies. “Dat doen we door het verstrekken van een aantrekkelijke rente op de inleg van de leden op hun rekening bij de Agrifirm Loyaliteitsregeling. Een inleg die afkomstig is uit de ledenuitkeringen. Ondernemers die veel zaken met ons doen, profiteren dan ook het meest. Zeker op de lange termijn geeft deze binding voordeel voor beide partijen.”

Om de administratieve verwerking overzichtelijk te houden, is voor deelname aan de Agrifirm Loyaliteitsregeling een ondergrens van 750 euro ingesteld.

Keuze

De Ledenraad stemde deze week in met het voorstel om 25 miljoen euro uit te keren aan de leden van de coöperatie. Zij kunnen kiezen om de totale ledenuitkering bij te laten schrijven op hun rekening van de Agrifirm Loyaliteitsregeling. Leden die niet willen of kunnen meedoen aan de Agrifirm Loyaliteitsregeling krijgen hun ledenuitkering in mei overgemaakt.

Meerwaarde

Agrifirm wil meerwaarde creëren voor de leden door het leveren van vernieuwende producten, concepten en adviezen. Op basis hiervan realiseert Agrifirm groei in marktaandeel in meerdere sectoren. Dankzij de Ledenuitkeringen ontvangen veehouders en telers, die zakendoen met en lid zijn van de coöperatie Agrifirm, in totaal een bedrag van 25 miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.