Nieuws

Harry Vahl heeft sinds 28 maart 2018 zijn functie als voorzitter van Voederwaarde.nl overgedragen aan Imelda Gielen. Na haar studie diervoeding aan Wageningen UR bij meerdere mengvoerleveranciers heeft Gielen een ruime ervaring opgebouwd op het vlak van kwaliteitsborging en nutritie.

“In een wereld waar transparantie, productintegriteit en efficiënt en duurzaam nutriëntgebruik steeds belangrijker wordt, is VoederWaarde.nl een uniek systeem om dit aantoonbaar te borgen”, aldus Imelda Gielen.

Opvolging

Harry Vahl, die vanaf de oprichting in 2010 betrokken is geweest bij Voederwaarde.nl: “Ik ben blij dat VoederWaarde.nl in Imelda een goede opvolger heeft gevonden. Met het huidige streven naar zogenaamd Precision Feeding is een gegarandeerde voederwaarde misschien wel belangrijker dan ooit.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.