Nieuws

Ponco is officieel opgericht op 1 november 2017 en is een bedrijf gespecialiseerd in voeroplossingen voor de internationale pluimveehouderij. Ponco heeft hiervoor een intensieve partnership met Coppens Diervoeding.

Ponco heeft een breed aanbod van producten. Het assortiment bestaat onder andere uit producten voor jonge dieren, concentraten, premixen, en speciale toevoegingen.

Vakkennis

De accountmanagers, Ronny Mombaerts en Daan Somers, worden direct ondersteund door de nutritionisten van Coppens Diervoeding; Jan Jonkers en Marc Rovers. Zij zijn de experts van Coppens Diervoeding op het gebied van vleeskuikenproductie, -reproductie en -verwerking. Door deze combinatie heeft Ponco alle kennis en kunde direct bij de hand.

Professionaliseren

Mombaerts: “De consumentenmarkt voor vlees groeit wereldwijd. Dit gaat gepaard met meer aandacht voor de gezondheid en welzijn van het dier. Dit betekent dat de sector in hoog tempo zal moeten groeien en professionaliseren. Wij kunnen deze internationale vraag naar kennis en kunde prima invullen mede door onze nauwe samenwerking met Coppens Diervoeding.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.