Nieuws

Veehouders trouw aan voerleverancier

92% van de veehouders is over een jaar vrijwel ‘zeker’ of ‘waarschijnlijk wel’ nog klant van de voerleverancier waar ze nu ook zaken meedoen. Dit blijkt uit de nog lopende Voermonitor.

Slechts 3% van de ondervraagden antwoordt met (waarschijnlijk of zeker) niet; en 5% antwoordt met ‘weet niet/geen mening’.

Tussenstand

Op dit moment hebben iets meer dan 1.400 veehouders meegewerkt aan de nog lopende Voermonitor. In de onafhankelijke Voermonitor van onderzoeksbureau Geelen Consultancy uit Wageningen beoordelen veehouders hun voerleverancier; met andere woorden wat gaat goed en wat kan beter.

Verschillende aspecten

In de VoerMonitor wordt onder andere ook bekeken wat de belangrijkste redenen zijn waarom veehouders klant zijn van een bepaalde voerleverancier en hoe veehouders de kwaliteit van het voer, de voerprijzen en de bedrijfsbegeleiding van hun voerleverancier beoordelen.

Ondersteuning

Veel voerleveranciers ondersteunen dit onafhankelijk initiatief en roepen hun afnemers op aan de Voermonitor deel te nemen. De resultaten zorgen ervoor dat de voerleveranciers veehouders de komende jaren nog beter van dienst kunnen zijn.

Veehouders kunnen nog tot en met maandag 23 april deelnemen aan de online Voermonitor. Alle antwoorden op de vragen worden strikt anoniem verwerkt in een tabellenrapportage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.