Nieuws

Joint venture Barentz en Deltagen Group

Barentz International richt een joint venture op met Deltagen Group, een gespecialiseerde distributeur van voedingsingrediënten met hoofdkantoor op Curaçao en vestigingen in Venezuela, Colombia, Ecuador, Chili en Peru.

November vorig jaar kondigden de twee bedrijven al een strategische samenwerking aan. “We waren al een paar jaar op zoek naar een gekwalificeerde partner om ons bedrijf uit te breiden naar Latijns-Amerika”, zegt Hidde van der Wal, directeur van Barentz International. “Deltagen Group heeft een goed klantennetwerk en sterk management. Dit is een mooie match voor Barentz. We zijn ervan overtuigd dat de joint venture ons zal helpen onze visie voor deze markt met veel potentieel te realiseren.”

Breed portfolio

Door gebruik te maken van de gevestigde marktkanalen van Barco, zal Barentz een breed portfolio van hoogwaardige ingrediënten van haar leveranciers over de hele wereld naar de voedings- en drankenmarkt van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied kunnen brengen. Hetzelfde geldt voor haar eigen Vitablendfabrieken in de VS en Europa waar premixen, ingrediëntenmengsels en antioxidanten geproduceerd worden.

Diervoedersector

“Deze joint jenture vertegenwoordigt ons gemeenschappelijk geloof in het aanbieden van hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten”, aldus Jaap Luursema, directeur van Deltagen Group. “Naast de voedings- en drankensector die we de afgelopen 30 jaar hebben bediend, zal deze joint venture ons ook in staat stellen om onze aanwezigheid in de diervoedersector verder te versterken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.