Nieuws

Schouten viert 125-jarig bestaan

nutrilab

Het Schouten familiebedrijf uit Giessen viert dit jaar het 125-jarig bestaan. Het bedrijf begon in 1893 als bakkerij in de Burgstraat in Giessen.

Het kantoor aan de Burgstraat is er nog steeds, maar de bakkerij behoort al lang tot de geschiedenis van de onderneming. Het familiebedrijf heeft zich in de loop der jaren op diverse terreinen ontwikkeld. Op dit moment zijn er vier takken van het Schouten familiebedrijf werkzaam aan de Burgstraat in Giessen: Schouten Advies, Schouten Certification, Nutrilab en Schouten Europe.

Specialiteiten

Schouten Advies is gespecialiseerd in kwaliteitszorgsystemen. De adviseurs van Schouten Advies adviseren en begeleiden bedrijven actief in de levensmiddelen- en diervoedersector.

Schouten Certification is een onafhankelijke certificatie-instelling, die bedrijven in de keten van levensmiddelen, diervoeders en co-substraten ondersteunt met audits en inspecties.

Nutrilab is een gespecialiseerd laboratorium, een partner in voedselveiligheid voor bedrijven en organisaties actief in de verwerking, productie en controle van voedingsingrediënten en -producten.

In 1990 is Schouten Europe gestart met de ontwikkeling, productie en verkoop van vegetarische producten op basis van plantaardig eiwit. Zij leveren deze producten naar retail, foodservice en industrie in meer dan 40 landen.

Festiviteiten

De afgelopen maanden is het pand aan de Burgstraat grondig verbouwd. Zo is de entree vernieuwd en is er een nieuw R&D centre ontwikkeld voor Schouten Europe. Op donderdag 28 juni zal er een heropening en feestelijke jubileummiddag worden georganiseerd voor zakelijke relaties. Op zaterdag 30 juni zal er een open dag worden gehouden voor werknemers, familieleden, buurtbewoners en overige relaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.