Nieuws

Loyaliteitsregeling Agrifirm slaat aan

De nieuw geïntroduceerde Agrifirm Loyaliteitsregeling lijkt een schot in de roos te zijn. Eind 2017 kondigde de coöperatie de introductie aan van de Agrifirm Loyaliteitsregeling – waarin leden hun ledenuitkering kunnen inleggen.

Ruim 1600 leden, meer dan 10% boven de verwachtingen, kiezen ervoor om van de Loyaliteitsregeling gebruik te maken. Hiermee staat het totaal ingelegde bedrag nu op 7,2 miljoen euro.

Beloning

In maart van dit jaar werd bekend dat Agrifirm door een goed nettoresultaat in 2017 een recordbedrag van 25 miljoen euro uit kon keren aan haar leden. Leden werden uitgenodigd om de uitkering in te leggen in de Loyaliteitsregeling. Royal Agrifirm Group beloont met deze innovatieve regeling trouwe leden met een hoge opslag van 6% boven de 3-maands Euribor. Leden konden er ook voor kiezen de ledenuitkering direct uit te laten keren.

Vertrouwen

De leden, markt en sectorraad laten positieve geluiden horen. Belangrijkste redenen om mee te doen zijn – naast de hoge vergoeding – het vertrouwen in de coöperatie Agrifirm. De meest voorkomende reden om niet mee te doen aan de Loyaliteitsregeling is dat het geld nu nodig is voor investeringen en om te ondernemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lezersonderzoek

 

Voorziet De Molenaar voldoende in uw informatiebehoefte?

Zetten we de juiste mediakanalen in om u te bereiken?

Geef uw mening en maak kans op een dashcam.