Nieuws

Nieuwe registratienummers GMP+

GMP+ heeft een nieuw bedrijvenregistratienummer ontwikkeld voor gecertificeerde bedrijven. Doel is om daarmee een betere herkenbaarheid en onderlinge overeenstemming te bereiken. GMP+ gecertificeerde bedrijven en Certificatie Instellingen hebben 6 jaar de tijd om al hun documenten aan te passen.

Deze week zijn er nieuwe GMP+ registratienummers voor bedrijven bekend gemaakt als onderdeel van de nieuwe GMP+ Portal. Vorige week heeft GMP+ International de nieuwe GMP+ Portal gelanceerd.

Portal

De portal bestaat uit een database en wordt mogelijk gemaakt door zeer betrouwbare technologie. “Hierdoor kunnen wij en u gebruik maken van een nieuw IT systeem dat veel flexibeler en efficiënter is”, schrijft GMP+ aan haar deelnemers.

Geldigheid

Tot 1 juli 2024 zijn zowel het oude als het nieuwe registratienummer geldig. Beide nummers kunnen tot die tijd gebruikt worden voor documenten en het GMP+ certificaat. GMP+ raadt deelnemers aan het registratienummer te checken in het GMP+ Company Database. Daar waar van toepassing hebben bedrijven tot 1 juli 2024 de tijd om eventuele nieuwe registratienummers te verwerken in hun documenten en te communiceren naar klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.