Nieuws

De Heus lanceert website voor kinderen

De Heus Voeders heeft een geheel nieuwe website gelanceerd. Een website gemaakt voor en door kinderen. Het doel van de website is om kinderen op een laagdrempelige manier een kijkje te geven in de agrarische sector en ze op een objectieve manier uit te leggen hoe dieren groeien, melk en eieren geven en hoe diervoeders worden gemaakt.

“We vinden het belangrijk om kinderen en jongeren vroeg te interesseren en te betrekken bij de agrarische sector. We merkten dat het voor kinderen soms lastig is om een compleet en eerlijk beeld te krijgen over de sector. Het was dan ook hoog tijd kinderen een kijkje te geven in ons werkveld en de mooie sector waarin we werken. Voor ons vormde dit de aanleiding om een nieuw platform te introduceren, waar kinderen hierover van alles kunnen leren”, aldus Joost Belt, global director marketing & corporate communicatie.

Spreekbeurten

Belt: “Met grote regelmaat ontvangen we verzoeken van kinderen om informatie voor spreekbeurten. Hiervoor kunnen zij nu terecht op onze nieuwe kidswebsite, speciaal voor kinderen tussen de leeftijd van 7 en 12 jaar. De gegeven informatie is specifiek afgestemd op het zelf maken van werkstukken en spreekbeurten. Het educatieve aspect wordt in de website uiteraard gecombineerd met een grote dosis fun en plezier.”

Ontwikkeling

Hoewel de website nu officieel is gelanceerd, is deze nog volop in ontwikkeling. Kinderen kunnen nu kennismaken met De Heus en de varkenssector. Binnenkort komen daar de sectoren Rundvee en Pluimvee bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.