Nieuws

Groan neemt Altena Granen over

Handelsonderneming Groan neemt per 1 oktober de activiteiten over van Altena Granen te Gameren. Altena Granen is al vele jaren actief in de toelevering van granen aan de mengvoederindustrie. De medewerkers en activiteiten van Altena Granen zullen binnen de organisatie van Groan worden geïntegreerd.

Door de overname van de activiteiten van Altena Granen ontstaat voor Groan een sterkere marktingang op het gebied van granen. Zodoende kan een nog breder palet aan grondstoffen worden aangeboden met dezelfde service en flexibiliteit.

Europa

Groan heeft een gespreid netwerk van opslaglocaties en toeleveranciers. De handelsorganisatie is niet alleen actief in Nederland, maar ook in Duitsland, België en Frankrijk.

Herkomst

Groan is sinds 1979 actief als toeleverancier binnen de mengvoederindustrie in West-Europa met voornamelijk eiwitrijke producten zoals (non-gmo) sojaschroot, raapschroot en zonneschroot en bijproducten zoals bijvoorbeeld bietenpulp. De diervoedergrondstoffen die Groan levert zijn doorgaans afkomstig uit Noord- en Zuid-Amerika, Indonesië, Maleisië, de Zwarte Zee-regio en Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.