Nieuws

Bezoekersregistratie Solids Antwerpen geopend

De bezoekersregistratie voor de tiende editie van Solids Antwerpen (woensdag 17 en donderdag 18 oktober 2018) is geopend.

De vakbeurs voor de stortgoed verwerkende industrie in de Benelux telt inmiddels ruim 110 exposanten. De beursorganisator verwacht uit te komen op meer dan 140 exposanten. “Er doen ook bedrijven voor het eerst mee aan Solids Antwerpen, zowel vanuit Nederland, België als Duitsland”, aldus accountmanager Marita Marcelis van Easyfairs. “Kijkend naar de huidige inschrijvingen kunnen bezoekers weer rekenen op een breed scala aan bedrijven die actief zijn in de stortgoed verwerkende industrie.”

Excursie

Bovendien kan men op woensdagochtend 17 oktober de ‘Bosto’-fabriek van de Belgische rijstfabrikant Boost Nutrition CV bezoeken. De kosten van deze excursie bedragen 95 euro (excl. BTW, incl. parking, ontbijt en lunch (geef hiertoe uw interesse aan bij uw registratie voor Solids Antwerpen).

Kennisdeling

Op beide beursdagen vinden kennissessies en rondleidingen plaats:
Woensdag 17 oktober om 13.30 uur: Reiniging en hygiënisch ontwerp in de voedingsmiddelenindustrie, verzorgd door EHEDG (The European Hygienic Engineering & Design Group). Hierbij zal Johan Roels (J-Tec) ingaan op een ‘lean & clean’-benadering om downtime van machines te minimaliseren en operationele kosten te drukken.
– Woensdag 17 oktober om 15.30 uur: Innovation Tour Food; een gegidste rondleiding van Flanders’ Food langs innovaties van exposanten.
Donderdag 18 oktober om 13.30 uur: Cleantech Industrie, een seminar over de verbetering van operationele prestaties door een duurzaam gebruik van grondstoffen en energie. Gevolgd door de Innovation Tour Cleantech; een gegidste rondleiding langs de nieuwste cleantech-toepassingen in de bulkindustrie.

Happy hour

Aan het eind van de eerste beursdag is er bovendien een gezellige netwerk-bijeenkomst. Tijdens dit ‘happy hour’ kan men elkaar over de eerste indrukken van deze jubileum-editie bijpraten onder het genot van een hapje en drankje.

Registreer uw gratis bezoek 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.