Nieuws

AR geeft extra korting

Coöperatie AgruniekRijnvallei (AR) heeft het eerste halfjaar van 2018 een zeer goed resultaat geboekt en heeft daarom besloten een extra korting te geven op voer en gewasbeschermingsmiddelen.

Het besluit is genomen omdat AR haar leden/afnemers direct mee wil laten profiteren van positieve ontwikkelingen binnen de onderneming. Bovendien worden agrariërs door de droogte momenteel geconfronteerd met hogere kosten.

Een belangrijke bijdrage aan het resultaat van de coöperatie is geleverd door de Welkoopwinkels die onder het beheer van AR vallen. Maar ook de overige onderdelen hebben integraal hun steentje bijgedragen.

Kortingen

De afnemers van AR Voer ontvangen vanaf nu tot en met week 4 in 2019 een extra korting van 5 euro per ton op de eigen geproduceerde mengvoeders in bulk.

De afnemers van gewasbeschermingsmiddelen kunnen een korting van 1,5% tegemoet zien over de afgenomen gewasbeschermingsmiddelen in de periode van 1 januari 2018 t/m 8 september 2018. De kortingen komen bovenop de gebruikelijke kortingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.