Nieuws

Belgische graansector slaat handen ineen

De Belgische federaties Synagra en Imexgra, actief op nationaal en internationaal vlak in de graansector, en de Brusselse Handelsbeurscommissie gaan hun krachten bundelen onder de naam Fegra (Federatie van granen).

De verschillende beroepsorganisaties worden in de nieuwe structuur afdelingen van Fegra, waarbij gezamenlijk de strategieën en prioriteiten van Fegra als overkoepelende beroepsfederatie worden vastgelegd.

Doelstelling

Deze nieuwe sectororganisatie heeft als doel de Belgische graan- en grondstoffensector in zijn geheel te ondersteunen en telt meer dan 350 leden. Deze bestaan onder andere uit graanhandel, maalderijen, zetmeelfabrikanten, mengvoederbedrijven, op- en overslagbedrijven, zaadfirma’s, distributeurs van gewasbeschermingsmiddelen en makelaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.