Nieuws
Innovatiefonds ForFarmers

ForFarmers heeft de overname van Voeders Algoet afgerond, welke op 12 juni jl. werd aangekondigd. De resultaten van Voeders Algoet worden per 1 oktober 2018 geconsolideerd in de resultaten van ForFarmers.

Voeders Algoet, gevestigd in Zulte, dichtbij de huidige Belgische ForFarmers locaties, verkoopt ongeveer 150.000 ton mengvoer op jaarbasis aan varkenshouders en rundveehouders.

Overname

De huidige directie en 22 medewerkers van Voeders Algoet vormen onderdeel van de transactie. Door de overname worden ook twaalf bulkwagens verkregen. Hiermee start ForFarmers haar eigen transportactiviteiten in België.

Integratie

Voeders Algoet wordt geïntegreerd in ForFarmers België. Op termijn zal de voederproductie van Voeders Algoet waarschijnlijk worden verplaatst naar de huidige ForFarmers-fabrieken in Izegem en Ingelmunster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.