Nieuws

De rundveevoeders vanuit de Vlog-gecertificeerde rundveevoerfabrieken van De Heus in Sneek en Utrecht zijn sinds maandag 15 oktober elke dag leverbaar. Tot op heden was het bij De Heus gebruikelijk om Vlog-melkveevoeders tweemaal per week te leveren.

De Heus begeleidt sinds 2017 melkveehouders om over te schakelen naar het leveren van Vlog-gecertificeerde melk. Door het succes van deze begeleiding en de sterke groei van Vlog-melkveevoeders bij bestaande en nieuwe klanten, schaalt De Heus de afleverfrequentie hiervan op.

Flexibilisering

Nico Woudenberg, sectorhoofd Rundvee: “Wij zijn blij met de groeiende vraag naar Vlog-voeders. Met het verder flexibiliseren van de bestelmogelijkheden van het volledige Vlog-melkveevoeder assortiment, is het vanaf heden voor iedere klant en bij ieder rantsoen mogelijk om dagelijks het best bijpassende Vlog-melkvee-, jongvee- en droogstandsvoer te bestellen.”

Advies

De Heus helpt melkveehouders om vast te stellen of productie van Vlog-melk past bij hun bedrijfsvoering en of dit financieel interessant is. Vervolgens begeleidt De Heus hen bij de eventuele overschakeling naar Vlog-gecertificeerde melk. Hiervoor is een uitgebreid ngmo-assortiment melkveevoeders beschikbaar. Met dit assortiment kan onder verschillende uitgangspunten en bij verschillende voerstrategieën het optimale rantsoen op het melkveebedrijf worden samengesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.