Nieuws

Directiewissel ForFarmers

Jan Potijk, lid van de Raad van Bestuur van ForFarmers en COO ForFarmers Nederland, heeft besloten om zich niet opnieuw verkiesbaar te stellen tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 26 april 2019, de datum waarop zijn huidige zittingstermijn afloopt.

De Raad van Bestuur zal derhalve na 26 april 2019 bestaan uit de CEO, Yoram Knoop, en de CFO, Arnout Traas.

Nieuwe leden

ForFarmers heeft twee nieuwe leden in de directie benoemd: Pieter Wolleswinkel en David Fousert. Voor beiden betreft het een interne promotie. Zij beginnen in hun nieuwe posities per 1 januari 2019 om een soepele overdracht van verantwoordelijkheden mogelijk te maken. Hierdoor zal de directie na april 2019 bestaan uit acht leden.

Wolleswinkel 

Pieter Wolleswinkel (1977) zal verantwoordelijk worden voor ForFarmers Nederland, bestaande uit de Business Units Herkauwers, Varkens en Pluimvee. Wolleswinkel startte in 2014 bij ForFarmers als directeur van de Business Unit Noord bij ForFarmers Duitsland. Vanaf 1 januari 2018 is Pieter Wolleswinkel directeur van de Business Unit Varkens bij ForFarmers Nederland.

Fousert

David Fousert (1978) zal verantwoordelijk worden voor de Business Units Reudink, Pavo en ForFarmers België. Fousert startte in 2016 als directeur van de Business Unit Herkauwers bij ForFarmers Nederland.

Opvolging

Yoram Knoop, CEO ForFarmers: “We respecteren de beslissing van Jan om niet op te gaan voor een nieuwe termijn wanneer zijn huidige contract afloopt. Jan is van onschatbare waarde geweest voor de ontwikkeling en het succes van ForFarmers. Hij heeft ons laten weten dat hij van deze gelegenheid graag gebruik wil maken om af te treden na zijn huidige zittingstermijn, nadat hij binnen zijn eigen managementteam zijn opvolgers had geïdentificeerd en opgeleid.” 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.