Nieuws

Op verzoek van varkenshouders heeft MS Schippers een all-in abonnement voor HyCare ontwikkeld. Het abonnement per dierplaats/per maand zorgt volgens het bedrijf voor meer duidelijkheid. De varkenshouder weet zo precies waar hij aan toe is.

Het bijkomend voordeel is volgens MS Schippers dat het zorgt voor een wederzijdse committent, met als doel zoveel mogelijk gezonde dieren.

HyCare

HyCare heeft al veel bewezen resultaten opgeleverd op gebied van diergezondheid. Een betere groei, een betere gezondheid en voerkosten en minder antibioticagebruik. Het abonnement draagt volgens MS Schippers bij aan het bereiken van deze gezamenlijke doelstelling, namelijk gezondere dieren.

Abonnement

Arjan Wermink, HyCare coach MS Schippers licht toe: “Bij HyCare draait het vooral om het juiste gebruik van materialen, middelen en het juiste management. Dit borgen we in het abonnement.”

Monitoring

Zo valt de uitbesteding van ongediertebestrijding aan APC onder het abonnement. “Evenals materialen en middelen voor de waterbehandeling en het reinigen en desinfecteren. Tevens stellen we een MS PigScale beschikbaar om de resultaten te kunnen monitoren”, aldus Wermink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.